tisdag 7 juli 2015

jodå

vi sprang i typ 79graders värme. haha nej men 25 grader var det. Det var varmt, en helt ny runda men oj så kul det är när man har lite press på sig (från mig själv då). När vi sprungit nästan 6km och har typ 300meter kvar då hör vi ett himla holabalo o ett tjoande o tjimmande o så ser vi lille A o fastrarna o farbrorn som håller låda. DET gjorde att det gick lite till o lite snabbare det sista än det nog gjort annars. Sån tur för då var vi rätt trötta. men kom i mål på 41.24 någonting däromkring ivf... Så är helt nöjd! och jag vann över min man ivf <3
                                                    så nöjda var vi efteråt.

Sen så sprang ju lille As fantastiska assistent 12.6km på 53 minuter men det är ju lite skillnad. han är 20 år spelar fotboll o handboll o tränar typ 10 dagar i veckan... Så heja ass. J. så imponerad.

i lördags skedde dock något tragiskt. assistent S. som varit här sedan 2009 och lille As första assistent slutade hos lille A. Ja nu är det inte så att det hänt något här som gjort att hon fått sluta. Hon har ju en liten son på 2 år nu och så ska hon öka arbetstiden på förskolan hon jobbar på så de barnen får skatta sig lyckliga. Hoppas de verkligen gör det annars så... men här har floder gråtits det ska erkännas.

Men ja så är livet :-)

vi höres

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar